סל קניות
(
)


![]() |
מה צריך להיות בבית:300 גרם חמאה לא מומסת 185 גרם סוכר 225 גרם סוכר חום כהה 2 ביצים 400 גרם קמח מנופה קורט מלח 10 גרם אבקת אפייה 250 גרם שוקולד צ'יפס |
אופן ההכנה:מערבבים במיקסר (וו גיטרה) סוכרים וחמאה. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, מלח, אבקת אפייה ולבסוף את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מומלץ לגלגל את התערובת על משטח מקומח לנקניק ולהקפיא. לחתוך לעובי של 2 ס"מ ולאפות על נייר אפייה בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות. לאחר האפייה יש לתת לעוגייה להתייצב. |
![]() |
![]() |
|
המלצות הקונדיטור:ניתן לשדרג באמצעות קוביות משוקולד שאוהבים או סוכריות שוקולד צבעוניות |
|
