סל קניות
(
)


![]() |
מה צריך להיות בבית:¾ כוס שמן 4 ביצים ¾ כוס קמח לבן ½ כוס קוקוס ⅓ כוס סוכר 1 כוס סולת כף אבקת שקדים (לא חובה) כפית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים לסירופ סוכר: ¾ כוס מים רותחים + ¾ כוס סוכר |
אופן ההכנה:לחמם תנור ל-170 מעלות. לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה. לאפות בתבנית אינגליש למשך 33 דקות. בסיום האפייה יש למזוג על העוגה את סירופ הסוכר ולפזר קוקוס מלמעלה. |
![]() |
![]() |
|
המלצת הקונדיטור:ניתן להגיש עם קצפת או תוספת של פירות יבשים לקישוט. |
|
