מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

משלוח עד הבית - 3 ימי עסקים

משלוח חינם ברכישה החל מ-110 שקלים

אפוגטו

אפוגטו

.כוס זכוכית עם גלידת וניל וקפה חם מעליה, מונחת על קרש עץ קטן, ברקע פולי קפה, כפיות ובקבוק חלב

יש הרואים באפוגטו קינוח, ויש הרואים בו משקה, בכל אופן- מדובר בפינוק מתוק ומרענן במיוחד!

מקורו של האפוגטו באיטליה, ופירוש שמו- "טבוע".

בבתי הקפה של ארומה מכינים את האפוגטו בכוס זכוכית קטנה, אליה מוזגים גלידת וניל ועליה- מנה ארוכה של אספרסו חם.

תוכלו להכין בבית אפוגטו משובח באמצעות שני מרכיבים בלבד


מה צריך להיות בבית?

קפסולת אספרסו של ארומה

גלידת וניל משובחת

אופן ההכנה

מוזגים אל הכוס כדור גלידת וניל קפואה

מוסיפים מנה ארוכה של אספרסו

ואוכלים/ שותים מיד

.מרכיבים להכנת אפוגטו: כדור גלידת וניל בכף מתכת, קוביות שוקולד מגורדות, קערית גלידה פתוחה וקנקן קפה שחור
.גלידת אפוגטו בטעם וניל עם קפהאפוגטו בכוס זכוכית – גלידת וניל עם אספרסו מעל, מונחת על תחתית עץ, מוקפת פולי קפה טחונים וכפית מתכת

המלצת הבריסטה:

אפשר להוסיף ליקר אמרטו או ליקר אחר שאתם אוהבים

בתאבון או לרוויה- אתם תחליטו :)

סגור
Loading
Go back to %1