סל קניות
(
)


![]() |
יש הרואים באפוגטו קינוח, ויש הרואים בו משקה, בכל אופן- מדובר בפינוק מתוק ומרענן במיוחד! מקורו של האפוגטו באיטליה, ופירוש שמו- "טבוע". בבתי הקפה של ארומה מכינים את האפוגטו בכוס זכוכית קטנה, אליה מוזגים גלידת וניל ועליה- מנה ארוכה של אספרסו חם. תוכלו להכין בבית אפוגטו משובח באמצעות שני מרכיבים בלבד מה צריך להיות בבית?קפסולת אספרסו של ארומה גלידת וניל משובחת |
|
אופן ההכנהמוזגים אל הכוס כדור גלידת וניל קפואה מוסיפים מנה ארוכה של אספרסו ואוכלים/ שותים מיד |
![]() |
|
![]() |
||
המלצת הבריסטה:אפשר להוסיף ליקר אמרטו או ליקר אחר שאתם אוהבים בתאבון או לרוויה- אתם תחליטו :) |
||
